Wednesday, February 26, 2014

Ακόμη και χωρίς τον Frusciante, (όπως, δηλαδή, περιοδεύουν αυτόν τον καιρό), οι Peppers ανέβηκαν στη


Posted by messed up in mostly harmless and tagged with beastie boys , cleveland , guns and roses , hall of fame , hip hop , όλυμπος , μητροπάνος , mitropanos , red hot chili peppers , rock and roll , roots Απριλίου 17, 2012
Ο ένας μετά από τον άλλον, οι καλλιτέχνες που επρόκειτο να εμφανιστούν mtv awards lady gaga στη σκηνή της 27 ης ετήσιας ένταξης συγκροτημάτων στο Rock and Roll Hall of Fame άρχισαν να λακίζουν. Και, εντάξει, ο Rod Stewart και ο Adam Yauch των Beastie Boys είχαν καλή δικαιολογία ο Rod είπε πως είναι άρρωστος, δεν γνωρίζω τι έχει πάθει, αλλά ο MCA (όπως είναι γνωστός ο Yauch) βασανίζεται εδώ και χρόνια από τον καρκίνο και όποτε λεει πως δεν μπορεί να εμφανιστεί κάπου, εγώ κλείνω τα μάτια, mtv awards lady gaga σφίγγω τα δόντια και του στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια για να τη γλιτώσει. Αλλά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, τόσο ο John Frusciante, πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers (και μελλοντικός mtv awards lady gaga σύζυγός μου) όσο και ο… πολύς Axl Rose των Guns N Roses, ίσως θα έπρεπε να ξε-ξινίσουν mtv awards lady gaga τα μούτρα και να εμφανιστούν.
Δεν καταλαβαίνει, όμως, ο σωστός ο ρόκερ από δυσκολίες. Αυτό, τουλάχιστον, απέδειξαν όσοι πήγαν, τελικά, μιας και, σύμφωνα, τουλάχιστον, με το Rolling Stone, αφού (λόγω Πάσχα, μην νομίζεις) φέτος δεν πήγα, επρόκειτο mtv awards lady gaga για μια από τις καλύτερες βραδιές στο Rock and Roll Hall of Fame. Όπως, εξάλλου, mtv awards lady gaga είπε και ο μπασίστας των GnR, Duff McKagan, δεν έχει σημασία ποιος ήρθε απόψε εδώ, γιατί σημασία έχει η μουσική που έπαιξαν αυτές οι μπάντες , και στη συνέχεια άφησε αυτή τη μουσική να μιλήσει για λογαριασμό του: οι GnR, με τον Duff, τον Slash και τον Gilby Clarke στις κιθάρες, τον τραγουδιστή των Alter Bridge, Myles Kennedy (ο οποίος οι κακές γλώσσες λένε πως δεν έχασε ούτε μια νότα από τις κορώνες του Axl) και στα ντραμς τους Matt Sorum και Steven Adler έπαιξαν ένα σετ τριών κομματιών και ξεσήκωσαν το πλήθος. Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος που ο κόσμος mtv awards lady gaga από κάτω φώναζε mtv awards lady gaga ρυθμικά Fuck Axl , ενώ φήμες ότι ο Axl έσπασε την τηλεόρασή του και άρχισε να τρέχει ουρλιάζοντας στους δρόμους του Ελ Έι ελέγχονται ως ανακριβείς.
Η απουσία του Adam Yauch έκανε αδύνατη την άνοδο των Beastie Boys στη σκηνή, αφού κάτι τέτοιο το είχαν αποκλείσει κατηγορηματικά. Έτσι, υπό το βλέμμα των Ad Rock, Mike D αλλά και του Mixmaster Mike, ο οποίος, μάλιστα, κάθισε mtv awards lady gaga και στην αγαπημένη του θέση στη σκηνή, ανέλαβαν οι Roots, mtv awards lady gaga συνοδευόμενοι από τον Kid Rock και τον Travie McCoy των Gym Class Heroes, να υπενθυμίσουν στο κοινό τη μουσική ίσως της πιο πρωτοπόρας μπάντας στην ιστορία της χιπ χοπ. Μάλιστα, Rock και McCoy, αλλά και ο MC των Roots, Black Thought, εμφανίστηκαν με ταιριαστές πράσινες φόρμες Adidas και έπιασαν άψογα τον παλμό και την ενέργεια του γκρουπ. Παλιά όταν τους ακούγαμε στο ραδιόφωνο με τον ξάδερφό μου, νομίζαμε πως είναι Πορτορικάνοι , είπε, μάλιστα, ο Questlove των Roots. Έπρεπε να είναι Πορτορικάνοι, γιατί δεν υπήρχε mtv awards lady gaga περίπτωση κάποιος λευκός να ριμάρει έτσι, ή να μιλάει έτσι! , πρόσθεσε.
Την ένταξη των Beastie Boys παρουσίασαν ο Chuck D και ο LL Cool J. Όπως είπε ο φρόντμαν των Public Enemy, οι Beastie Boys ξεστράτισαν από την πεπατημένη στη μουσική βιομηχανία και έφτιαξαν τους δικούς τους κανόνες αναφορικά με το τι σημαίνει να είναι παγκόσμιας φήμης παίκτες της χιπ χοπ , υπογραμμίζοντας τη σημασία που έδινε το συγκρότημα στην ωρίμανση, mtv awards lady gaga τόσο μουσικά, όσο και σαν άνθρωποι. Πολλοί μιλούν σήμερα για τον Eminem και τον Jay-Z , είπε αργότερα, μιλώντας στο Rolling Stone, αλλά θα ήταν αδύνατο να μιλάμε για αυτούς τους τύπους χωρίς το μεγαλείο του LL Cool J και των Beastie Boys . Οι Beastie Boys έγιναν μόλις το τρίτο χιπ χοπ συγκρότημα που μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame, μετά από τους Run DMC και τους Grandmaster Flash and the Furious Five.
Λίγο αργότερα, ο Chris Rock παρουσίαζε στη σκηνή τους Red Hot Chili Peppers, λέγοντας: την πρώτη φορά που τους είδα (κατά λάθος, σε ένα κλαμπ της Φιλαδέλφεια όχι της Νέας Φιλαδέλφειας, προσοχή) φορούσαν κάλτσες στο πουλί τους. Δεν είχα ξαναδεί συναυλία mtv awards lady gaga λευκών, και για χρόνια mtv awards lady gaga νόμιζα πως όλοι οι λευκοί βάζουν κάλτσες στο πουλί τους. Χρόνια μετά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο και γίνονται δεκτοί στο Rock and Roll Hall of Fame. Έχουν μαύρες γραβάτες στο πουλί τους απόψε .
Ακόμη και χωρίς τον Frusciante, (όπως, δηλαδή, περιοδεύουν αυτόν τον καιρό), οι Peppers ανέβηκαν στη σκηνή και έπαιξαν τρία κομμάτια (τα By the Way , The Adventures of Rain Dance Maggie και Give it Away ) ενώ στο τέλος κάλεσαν όλους τους μουσικούς στη σκηνή, για μια πανηγυρική έκδοση του Higher Ground του Stevie Wonder. Όπως παραδοσιακά συμβαίνει στο τέλος της εν λόγω τελετής, η εκτέλεση ήταν χαοτική αλλά δικαίωσε τον χαρακτηρισμό πανηγυρική . Και, όπως υπογραμμίζει το Rolling Stone, μετά από το τέλος της τελετής το κοινό ξεχύθηκε στους δρόμους του Κλίβελαντ ψάχνοντας τα αυτοκίνητά τους ή κάποιο πάρτι, και κανένας δεν μιλούσε για τον Axl Rose. Φαίνεται πως δεν τον χρειάζονταν καν .
* Όσο σχεδίαζα να γράψω αυτό το post, έμαθα πως πέθανε (ούτε έφυγε , ο

No comments:

Post a Comment