Sunday, March 9, 2014

Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό ροκ, πανκ και φανκ. Εκτό

Red Hot Chili Peppers – 04/09/2012 OAKA | Μουσικές Εbeerίες
σταθμος Πρoγραμμα 2013-2014 παραγωγοι εκπομπες συναυλιες Καλοκαίρι 2013 συναυλιες Αναφορες Live νεα Παρουσιασεις στηλες αφιερωματα Μικρες bar do oscar Ιστοριες Μεγαλων Τραγουδιων σαν σημερα Ελληνικη Σκηνη Συνεντευξεις Kερδιστε Προσκλησεις Ψυχαγωγια
Οι RED HOT CHILI PEPPERS είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματατης ιστορίας! Οι πωλήσεις των albums τους ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια (με πιο πετυχημένο το Californication που έχει πουλήσει 15 εκατ. παγκοσμίως) και έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του Best Album Rock για το Stadium Arcadium , του Best Rock Vocal Performance by a Duo or Group για το Dani California , του Best Rock Song για το Scar Tissue και του Best Hard Rock Performance bar do oscar για το Give It Away .
Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό ροκ, πανκ και φανκ. Εκτός από τον ήχο η εικόνα ολοκληρώνεται και με την έντονη σκηνική τους παρουσία, την οποία εδώ και χρόνια περιμένουμε ανυπόμονα να ζήσουμε ζωντανά.
Online Sales: Για αγορές bar do oscar μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Οι ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕBEERΙΕΣ λειτουργούν και συμμορφώνονται με την άδεια της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ),με βάση τις διατάξεις του Νόμου 2121/1993.Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη / χρήστη & απαγορεύεται η με οιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.


No comments:

Post a Comment