Friday, March 7, 2014

%d bloggers like this:

Όλα τα μέλη της αρχικής σύνθεσης των Guns N’ Roses θα παραβρεθούν στο Rock N Roll Hall Of Fame | orologion
Τα συγκροτήματα επιλέχθηκαν να λάβουν αυτή την τιμή μεταξύ καλλιτεχνών όπως οι Joan Jett And The Blackhearts, οι The Spinners, ο Donovan και οι The Cure. Η τελετή για την επίσημη ένταξή τους θα γίνει στις 14 Απριλίου 2012 , στο Cleveland.
Η απόφαση να τιμηθούν οι Guns N Roses δημιουργεί 2012 oscars ερωτηματικά σχετικά 2012 oscars με το αν το κλασικό line-up της μπάντας θα επανενωθεί 2012 oscars για να κάνει μία ζωντανή εμφάνιση στην τελετή. Ο Axl Rose σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αν και ο Slash έχει εκφράσει σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό.
Από την άλλη, μαζί με τους The Faces θα εμφανιστεί, όπως όλα δείχνουν, ο πρώην τραγουδιστής τους, Rod Stewart , ενώ οι Red Hot Chili Peppers ίσως ανέβουν στη σκηνή με τον πρώην κιθαρίστα τους, John Frusciante .
Ξέρω πως όλα τα μέλη της αυθεντικής σύνθεσης θα είναι εκεί , ανέφερε ο Reed. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί. Είναι από αυτές τις καταστάσεις που είμαι σίγουρος πως θα βρεθούμε όλοι μαζί και θα περάσουμε ωραία. Εγώ, απλά, θα πάω με καλή διάθεση, καθαρό μυαλό και μια ευγνωμονούσα καρδιά .
Στην καυτή ερώτηση περί πραγματοποίησης 2012 oscars του πολυπόθητου reunion, o Reed απάντησε πως ειλικρινά δεν το έχουμε συζητήσει. Δεν ξέρω πότε, γιατί ή πώς θα αναφερθεί. Δεν είναι κάποιο καθημερινό θέμα. Οπότε, στην πραγματικότητα, 2012 oscars δεν το έχουμε συζητήσει, αλλά είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε 2012 oscars κάποια στιγμή .
Σεπτεμβρίου 5, 2012 στις 16:45 | #1
Να 2012 oscars ειδοποιούμαι μέσω mail για σχόλια που θα ακολουθήσουν.
Δημοφιλη αρθρα & σελιδες Αρχαία Σύμβολα Τα 10 πιο sexy video clip ....!!! Top 10: Σφηνάκια για την παρέα: Ώρα για shots! Γυναίκα: C-String: Το στρινγκ του μέλλοντος! 2012 oscars (video) ανθρωποι που εζησαν παραπανω απο 200 χρονια μες στην σφαιρα της ιστοριας GREEK EROTICA: Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας, 1966 Τα όστρακα στο τραπέζι μας! Ένας ενδιαφέρoν οδηγός για 100 Κάμψεις από μηδέν . Αστεία προφορά αλλά ενδιαφέρoν πρόγραμμα. Ενα Αφιέρωμα στην πολυ Ωμή πολεμική τέχνη -Το Muay Thai !!! Δείτε τα βιντεο για να καταλάβετε ΣΥΝΤΑΓΗ: Τηγανητές μπανάνες σε 10 λεπτά
Join 43 other followers
%d bloggers like this:

No comments:

Post a Comment